Distributeri SAYERLACK boja i lakova
NS OKOV Novi Sad
NS OKOV Novi Sad 021/543 996
NS OKOV Novi Sad premazi za drvnu industriju
Drvene brvnare na Kopaoniku radjene sa našim materijalima
Drvene brvnare na Kopaoniku radjene sa našim materijalima
Najkvalitetniji drvni premazi
Najkvalitetniji drvni premazi 021/543 996

O NAMA


boje i lakoviPreduzeće NS OKOV bavi se uvozom i distribucijom boja i lakova italijanskog proizvodjaca SAYERLACK . Ovaj proizvodjač boja i lakova smesten je severnoj Italiji , oblast Bolonja , u mestu Pianoro . Sa radom je pocela davne 1954. godine. Od tada do danas ovaj proizvodjač je ustalio široku mrežu distributera u celom Svetu. Danas SAYERLACK čini deo kompanije Sherwin Williams , koja predstavlja lidera u premazima za drvnu industriju . Brend SAYERLACK danas čini tim vrhunskih istrazivača koji ga stavljaju u sam vrh kvaliteta , a kombinacijom asortimana i cenom svrstava ga medju najkonkurentnije proizvodjače premaza za drvo .
Kompanija NS OKOV ima priliku da vam predstavi neke od najprodavanijih premaza za drvnu industriju . U ponudi ćete nacći širok asortiman poliuretanskih bezbojnih i pigmentiranih lakova , u različitim visinama sjaja . Velik izbor bajceva kao i širok spektar mešanih boja po različitim ton kartama (RAL , WCP , NCS) . Takodje ćete naći širok asortiman bezbojnih i pigmentiranih lakova , na vodenoj bazi , u različitim visinama sjaja. Sve ove proizvode mozete naći i za unutrašnju i spoljnu upotrebu . Pored široke palete različitih lakova na različitim bazama posedujemo i širok asortiman  specijalnih efekata kao i različite vrste razredjivača .

Preduzeće NS OKOV od 2003.godine je uvoznik i distributer boja i lakova SAYERLACK za Vojvodinu. Pored palete proizvoda lakova u ponudi imamo i ostali repro materijal za farbanje nameštaja,stolarije i podova(gitovi za drvo,brusni materijal,zaštitni materijal).
              boje i lakovi    premazi za drvo   boje i lakovi   
NS OKOV
Hadži Ruvimova 4
Novi Sad
021/ 543 996